Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

donderdag, december 28, 2006

Sven!


Zondag hebben we op ons kleine 'neefje' Sven gepast de hele dag! Omdat zijn papa en mama naar het circus gingen en arme Sven was te klein om mee te gaan, vonden zijn papa en mama.... Wat een heerlijk ventje is het toch! Eigenlijk wilden we hem helemaal niet terug geven aan zijn papa en mama, maar ja het moest toch! Hij had goeie zin! Lekker bij ons op de bank gezeten En hij heeft ook nog even heerlijk in ons grote bed geslapen! Serena is zijn grote vriendinnetje, die 2 hebben lekker geknuffeld met elkaar! (nou ja Sven vond het erg leuk om aan Serena's haar te trekken... maar dat vond ze niet erg!)
Sven, je mag nog veel vaker bij ons komen! Ome Peter en tante Dagmar willen met alle liefde weer op je passen!

1 Comments:

  • At zaterdag, 30 december, 2006, Anonymous Anoniem said…

    Hee, dat kun je goed Peter! Leuke foto!!!

    Wat een leuk stukkie!
    Fijn dat jullie het zo gezellig vonden dat Sven er was. Volgens mij vond hij het zelf ook reuze leuk (lekker Serena aan de haren trekken, hihihi... is weer eens wat anders dan mama's haren...)!

    We komen hem gauw weer eens brengen!

    Liefs, Gerrit en Marjolein

     

Een reactie posten

<< Home