Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

dinsdag, januari 02, 2007

Oud en nieuw!

Alweer een jaar verder... 2007 al!! Het lijkt nog zo kort geleden dat we een millenium wisseling hadden! We hebben ook dit jaar weer een gezellig oud en nieuw gehad. Tegen half 6 heeft Peter Jurgen opgehaald en meegenomen naar ons huis. Gezellig samen gegeten. 's Avonds kwamen ook Paul en Anne bij ons. Met lekkere hapjes en drank (apfelkorn, wijn en bacardi) hebben we wat tv gekeken, niet echt iets gevolgd maar wat heen en weer gezapt. (lebbis en Jansen, Night of the proms) En wel 10 euro gewonnen met de staatsloterij! Zowel wij als Jurgen! (mmm het lot kostte 27 euro... maar goed!)
Iets voor 12en heeft Jurgen de fles champagne al opgetrokken en zijn we aan het smsen gegaan, de eerste smsjes waren al binnen gekomen! Om 12 uur elkaar een heel gelukkig nieuwjaar gewenst en getoost met de champagne. Daarna naar buiten, om ook de buurtjes een gelukkig nieuw jaar te wensen en vuurwerk af te steken. Peter en Jurgen hadden siervuurwerk gekocht en wat knallers, en we hebben natuurlijk genoten van het vuurwerk van Dennis! Wat een knallen en mooie sierpotjes.
Tegen half 4 ben ik maar naar boven gekropen, Anne en Paul waren al eventjes weg. Jurgen en Peter hebben eerst nog een ronde door leesten/warnsveld gelopen en kwamen tegen half 6 naar boven. Hier heb ik niets meer van meegekregen!


De volgende (onee de zelfde) dag rond 1en opgestaan. Ik was wel errug moe nog. Met z'n 3en ontbeten en tegen 4 uur heb ik Jurgen weer naar Eerbeek gebracht. Even Annie de beste wensen gedaan, en 's avonds kwamen de ouders van Peter op visite.
Al met al weer een gezellig oud en nieuw! Alleen jammer dat het tegen kwart over 12 iets begon te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken!