Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

maandag, januari 15, 2007

Week 3!

Week 3 alweer... jeetje dit jaar gaat al hard zeg! Ook het afgelopen weekend vloog echt voorbij. Vrijdagavond zijn Peet en ik saampjes uit eten geweest bij het Steakhouse in Voorst. Erg lekker en gezellig daar. Zaterdag had ik een lekkere luierdag. Peter is 's ochtends even bij Jurgen wezen klussen en 's middags zijn we even wezen shoppen in Zutphencity. Daar wat leuke broeken en truitjes gekocht, kadootjes en een bloemetje voor Nije en Dodo. Daar zijn we 's avonds op visite gegaan, om het huis te bewonderen. Erg leuk stulpje geworden. Daar kunnen ze nog wel heel wat jaartjes zitten! Ook Svennetje kwam het huisje bewonderen. Hij had eerst al een smsje gestuurd naar tante Dagmar of ik er ook was! Jeetje iets meer als een half jaartje oud en dan al kunnen smsen! Hihi! Vooral bijzonder die avond waren de hapjes.... vooral de bitterballen.... word het echt niet tijd voor een frituurpan?? Hihi!
Ver na middennacht gingen we weer richting huis.
Zondag lekker uitgeslapen, huisje opgeruimd en even naar Trendhopper en Eijerkamp geweest, maar niets leuks gevonden daar.
's Avonds lekker pannenkoeken gegeten en niet al te laat naar bed gegaan.
En vandaag is het dan alweer maandag! Weer aan het werk geweest en vanavond kwam papa bij ons eten.

Met onze Durak gaat alles weer prima! Zij is nog net zo eigenwijs als ervoor en haalt weer een boel kattenkwaad uit. Oh wat was ze zielig zeg! Ze heeft toen 's nachts bij ons in bed gelegen, lekker tegen mij aan en de deken om haar heen gevouwen. Ze was zo koud en helemaal buitenwesten! Maar dat is allemaal voorbij. De wond heelt goed.

Update; inmiddels alweer met de 4e clomidkuur bezig...

Zo... hoogste tijd om naar bed te gaan, morgen weer an die arbeit! (pfff.... maar woensdag vrij!)