Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

woensdag, maart 21, 2007

Ben'k weer!

Zo dat is lang geleden! Na het verhaal met Simbad had ik even geen zin meer om te schrijven. Maar nu ben ik er weer! Inmiddels is Peter jarig geweest, 29 jaar geworden. Gezellige verjaardagen gevierd, zowel vrijdags als zaterdags.
En dan is er natuurlijk het GROTE nieuws, wat een aantal van jullie al weten. Binnenkort komt hierover een speciale site, zodat iedereen helemaal up tot date gehouden wordt!
Morgen krijgen we onze nieuwe bank. Na de ervaring die we hebben met ons wandmeubel ben ik helemaal huiverig geworden tegenover meubelzaken. Hopelijk kan Montel wel alles goed leveren, in tegenstelling tot Meeks Meubelen (mensen hier nooit iets kopen!) Ben benieuwd!
En dan vrijdag nog een dagje werken en dan...... VAKANTIE!!!! Eerst heerlijk weekend. Zondag komt onze kleine vent bij ons, mogen we oppassen op Svennetje! En dan gaan we maandag naar Centerparcs! Heb er al helemaal zin in! Even helemaal eruit! En dan wordt er vrijdag begonnen met de dakkapel! Leukleukleuk......

2 Comments:

  • At donderdag, 22 maart, 2007, Anonymous Anoniem said…

    Wat hebben jullie allemaal leuke dingen in het vooruitzicht! Geniet er maar lekker van!!

    Groetjes, Dorine

     
  • At vrijdag, 23 maart, 2007, Anonymous Anoniem said…

    Hey Dagmar,

    Nou is je bank goed aangekomen ?
    Dus Peter zit bijna in het grijze circuit,haha.
    Geniet van je vrije weekje, veel plezier !

    Christine.

     

Een reactie posten

<< Home