Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

vrijdag, maart 09, 2007

This can't be happening!!??



Jovink stopt met touren in 2008!


In overleg met elkaar hebben we besloten dat de tour, die 24 maart a.s. begint, de laatste tour van Jovink zal zijn. Dat betekent dus dat we vanaf 2008 niet meer gaan touren. Gezondheidsklachten zijn de enige reden tot dit besluit. Het jarenlang (meer dan fulltime) bezig zijn met ambities als muziek maken en het organiseren van evenementen blijkt geen gezonde optie meer te zijn voor de toekomst. Met name de gezondheid van Gijsjo is dusdanig verminderd dat onveranderd doorgaan erg onverstandig lijkt. Het stoppen met touren is in onze ogen dan ook de enige oplossing, hoe moeilijk deze beslissing ook is.
Minder tijd in de band steken, minder optreden, vervangende bandleden aanstellen, niet ieder jaar een album uitbrengen en na een optreden meteen naar huis gaan om voldoende rust te krijgen, zijn voor ons géén opties. Jovink is alles of niets! Dit wil niet zeggen dat de Jovinks nooit meer zullen optreden. Zoals het er nu naar uitziet houden we alle opties open en blijven de Jovinks op het Zwarte Cross Festival spelen, want de onderlinge sfeer is nog steeds zoals deze voor dit besluit was: goed! Menig mens mocht willen dat ze 15 jaar lang zo'n geweldige tijd hebben gehad, maar met gas terug nemen vinden wij dat we de band tekort doen. We willen herinnerd worden als een band die er altijd plankgas opknapt en hieraan geen concessies doet.

Stoppen voor je hoogtepunt is niet fijn, maar kan wel dapper zijn...