Peter en Dagmar

Wij zijn Peter en Dagmar. Samen met onze 2 katten,onze vogeltje,wonen wij sinds 6 mei 2006 in de Achterhoek!Op vrijdag 9 september 2005 zijn wij getrouwd! Een echte droomdag......Hier kun je lezen wat wij zoal meemaken.......................................... Daisypath PicDaisypath Ticker

woensdag, februari 07, 2007

Is het lang geleden... is het lang geleden!!!!

Zo daar ben ik dan eindelijk weer! Lang niet geschreven, dus even weer een vlugge update! Vrijdag zijn we gezellig bij Kwibus en Gait geweest en hebben we lekker kunnen knuffelen met Sven! Wat word ie toch groot! We hebben even een gezellig eetafspraakje gemaakt voor binnenkort! Ook hebben we inmiddels kaarten voor vrienden van amstel live 2008 in huis! Daar gaan we ook gezellig met Kwibus en Gait heen!
Van het weekend mocht ik weer werken! Dus niet veel bijzonders gedaan. We zijn zaterdag avond naar de verjaardag van nicht Nicole geweest. Tijdens die verjaardag zouden we een weekendje weg met de familie bespreken, maar daar is weinig van gekomen! Zal ook nog wel even duren voordat het zover is!
Gisteravond kregen we Nicole en Dennis op de thee, gezellig! Vrijdag gaan we samen eten en een filmpje kijken.
Zaterdag gaan we helpen opa en oma over te huizen naar hun nieuwe stulpje. En aan het einde van de middag gaan we bij Thomas en Aletta op de thee in Warnsveld! Wat we verder t weekend gaan doen weten we nog niet!
Het weekend daarop zijn we druk, zaterdag 's avonds verjaardag van Tante Corry, en zondag familie reunie van de Schaapman kant bij het Ooievaarsnest. We zijn voorlopig weer druk! Maar wel gezellig druk!
Net hebben we een weekje CenterParcs geboekt, het Heiderbos. Daar gaan we met pa en ma heen. En de vrijdag in die zelfde week gaan Gait en Peter de dakkapel op ons huis maken! Spannend!!! Wat gaan we dan een ruimte krijgen! Wij gaan dan donderdagochtend weg vanuit centerparcs, pa en ma blijven dan waarschijnlijk nog even tot en met vrijdag! Het is valentijnsvoordeel bij CenterParcs, dus lekker goedkoop en zo zijn we er toch nog even uit! Heb er nu al zin in!
Nu ga ik lekker badderen en de gouden kooi kijken!